Címkék

2012. január 3., kedd

Jön az űrköd. Világvége 125 572 változat.


Az emberiséget nem egy aszteroida nem egy üstökös és nem egy háború fogja ki irtani, hanem az űrköd.
Az űrköd nem más, mint egy hatalmas porfelhő az űrben. Biztos mindenki látott már csillagászok által készített felvételeket, amiken ép napok születnek egy hatalmas porfelhőben.
(aki nem az képzelje el)
Na most az elmélet nem más, mint az, hogy egy ilyen hatalmas porfelhő betakarja az egész naprendszerünk. Hogy ez hogy lehetséges? Nagyon egyszerű. Ugyanis ezeknek a porfelhőknek egy része vándorról a világűrben.  És nem először borítja be naprendszerünk egy ilyen porfelhő. Erre bizonyíték, hogy többször történt hatalmas eljegesedés a földön.
Ugyanis mikor egy ilyen űrköd betakarja a naprendszert akkor a földi éghajlat, megváltozik.
Kevesebb napfény éri a földet, és ennek következtében bekövetkezik a jégkorszak.  Valószínűleg sok hatalmas kihalás ennek a következménye volt a föld történelme során.
Sokan nem tudják de, a föld történelme során volt olyan időszak, amikor a földet több kilométer vastag jégpáncél borította. Ekkora lehűlést, pedig csak egy kozmikus porfelhő képes előidézni. Erről az elméletről azért nem hallani, mert elég népszerűtlen, hiszen egy ilyen kozmikus katasztrófa ellen az emberiség semmit nem tudna tenni. Ezért hallani a médiákban csak az üstökös és meteor becsapódásokról, hiszen azok ellen még talán valamit lehet tenni , de egy űrköd ellen semmit.  Az űrködöt még csak előre sem lehet jelezni, ugyanis nem látható, csak annyit vennénk észre, hogy egyre hidegebb van a földön. Esetleg a csillagászoknak feltűnne, hogy homályosabbak a csillagok. Ugyanis ezek az űrködök nem mindig láthatok, sőt általában annyira ritkák, hogy észre sem lehet venni őket. De ahhoz elég sok porrészecskét tartalmaznak, hogy globális jégkorszakot idézzenek elő.
 Tehát ha derült éjszakán felnézünk az égre, és kevesebb csillagot látunk a megszokottnál, kezdjünk el melegebben öltözni. Jön az űrköd.  

 2012-01-03 Imre-B 
  

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése