Címkék

2012. február 9., csütörtök

Renoválás és technikai malőr.

Átalakítás alatt van a blog. A rendszeres olvasok (ha vannak ) észrevehették, hogy át lett alakítva az Imre-B rendszer. A letörölt oldalak megtalálhatok az Imremagazinban vagy a másik blogomban. Az Imre-B Magazinom megszűnt, tudom helyette ajánlani az Imremagazinom. Viszont létrehoztam az Imre-B Animációt. Egyelőre feltöltés és szerkesztés alatt, de korlátozott számban már fogad látogatókat. Linktárakba még nincs kihelyezve. ( a lentebb említtet technikai okok miatt )  Azt hiszem még a keresőkben sem található meg.
 Egy technikai malőr miatt egy másik profillal hoztam létre. Így most két profilom van, egyelőre még nem sikerült a két profilt egyesíteni és a hibát kijavítani. Így amikor az Imre-B Animációt akarom szerkeszteni a másik profilommal kell belépnem. Ami nehézkessé teszi a weblapjaim kezelését. Sajnos a rendszer keveri a két profilt, amikor a grafikai albumomba akarok bejelentkezni az animációs oldalra küld és fordítva. Mind a kettő Blogspotos csak két különböző profillal. Ajánlom mindenkinek hogyha valaki új blogot hoz létre ne engedje hogy a rendszer még egy profilt létrehozzon neki. Véletlenül egy másik email címmel hoztam létre a blogot, a rendszer meg adott hozzá egy új profilt. Természetesen lehet váltogatni a két profil között csak néha elfelejtem ép melyikben vagyok. Ha elfelejtek kilépni az egyikből és belépek a másikba akkor a rendszer két profillal tart a rendszerben, ami zavaró. Remélem a hibát tudom javítani. Esetleg lebontom és létrehozom újra másképp tehát az animációs oldal léte még bizonytalan.( valószínűleg így marad, nem lesz annyi látogatója hogy variáljak vele nem éri meg a fáradságot az analytics és a webmester programokat már rá engedtem). Fiók váltás vagy profil váltás Egyáltalán ki használ két három profilt ? Ezek szerint valakik igen hiszen a rendszer engedi. Sőt még meg is kérdezi, hogy hogy akarom kezelni a többi profilom és fiókom.
A jobb oldali modulban látható teszt animáció a csillagjegyek gif az Imre-B Müvek terméke. Modulokba beépíthető.
Utóirat.
Időközben sikerült szinkronizálni a két fiókot. Rájöttem hogy a családosoknak lett kitalálva a több fiókos és profilos rendszer. Így egy számítógépet többen is használhatnak, a saját könyvjelzőikkel és beállításaikkal csak más más email címet kell megadniuk.    
Imre-B         

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése